avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare registru inventar CMI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare registru inventar CMI

1 a.Obiectele de inventar achzitionate anul trecut si trecute in registrul inventar, le trec din nou anul acesta completand colona 8 "Iesiri - Val.inclusa pe chelt.pana la data iesirii" ? Mai completez ca si anul trecut data achiztionarii, felul si nr documentului, val de intrare?
1.b. Cand fac totalul obiectelor de inventar le adun pe cele din anul precendetnt cu cele din anul curent ?

1. c. Pentru un obiect de inventar ( imprimanta) care s-a stricat si trebuie s-o scot din registru inventar, ce rubrici trebuie sa completez ?

2. Stiu ca nu am obligativitatea de a tine registru de casa, dar daca il tin trebuie fac inventarierea numerarului si sa completez in registru inventar?

3.Mijloace fixe
3. a. Pentru un mijloc fix achizitionat anul trecut si completat in reistru inventar, ce rubrici trebuie sa completez anul acesta?
3.b. Col. 6 Val de intrare sau ramasa de recuperat = val de intrare - amortizare?



Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Registre pfa-contabilitate partida simpla DraglaGabriel DraglaGabriel Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta Am un pfa Activitate principala 3213- fabricarea imitatiilor de bijuterii si nu cred ca complectez registrele cum ... (vezi toată discuția)
Pfa registru inventar prazaro prazaro Sunt PFA [traducator autorizat] si am inteles ca trebuie sa tin un registru inventar. Poate cineva, va rog, sa ma ajute la completarea lui? Eu nu inteleg mai ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)