Buna seara . Am avut un credit la TBI in 2006 . Am platit o perioada apoi nu am mai reusit . A trecut mai mult timp , am primit mai multe instiintari de plata , dar datorita altor probleme familiale platile nu au putut fi efectuate . Anul acesta am primit de la un executor judecatoresc instiintare ca sunt executata silit pentru acest credit . Mentionez ca verificand baza de date on line din judetul meu in primavara 2017 figurez cu respingerea de catre instanta a executarii silite ,urmand ca in octombrie 2017 instanta sa acccepte executarea silita . A fost infiintata poprire pe drepturile salariale , fiind bugetara nu a fost foarte greu , prima plata fiind in noiembrie 2017 . Acum in decembrie am primit o instiintare ca autoturismul pe care il detin in proprietate este sechestrat si trebuie sa predau certificatul de inmatriculare si cartea de identitate , ca un exemplar cu procesul verbal de sechestru a fost trimis la Polotie rutiera si unul la Directia de impozite si taxe . Ce urmeaza ? Ce se intampla daca nu predau actele ? Cum va fi ? Se va ridica masina ? Care este posibitatea sa raman cu masina ? Am mai avut credite cu executare si sumele restante au fost virate prin poprire pe salar , dar nu a fost sechestrata masina , poprirea fiind sistata dupa achitarea sumelor . Eu mai pot circula cu masina ?
In instiintare se mentioneaza ca trebuie sa ma prezint la sediul executorului judecatoresc in termen de 5 zile , dar acest lucru nu este posibil datorita serviciului si pentru ca executorul judecatoresc este in alt oras , alt judet . ce ma sfatuiti ? Este posibil sa raman doar cu poprirea pe salar si sa imi ridice sechestru de pe autoturism ?
Sechestru auto
CHMarius
Buna ziua,
Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)