avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii administratori si directorii societate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii administratori si directorii societate comerciala de la 1.01.2018 ?

in concret , care sunt contributiile ce se platesc de administratorii unei societati pe actiuni , care au incheiat contract de mandat , potrivuit caruia primesc o remuneratie /indemnizatie de administratior in Consiliul de administratie ?
Si directorii primesc o indemnizatie lunara asimilata salariilor ce contributii se platesc de directori cu 1.01.2018 daca , aceasta categorie intra in acoperirea contributiilor cu 1.01.2018?
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract mandat administrare Carmen.D Carmen.D Situatie: director executiv, cu contract individual de munca (nu director in intelesul Legii 31/1990 modificata, adica nu i s-au delegat atributii de la ... (vezi toată discuția)
Remuneratie director executiv care are si calitatea de administrator la un s.a. la care o unitate administrativ teritoriala este actionar unic omihalache69 omihalache69 Un director executiv care are si calitatea de administrator la o societate la care o unitate administrativ teritoriala este actionar unic, pentru munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt pensionata anticipat cu pensie partiala. as putea ... Carmen.D Carmen.D Buna ziua! Sunt pensionata anticipat cu pensie partiala. As putea sa cumulez pensia cu venitul obtinut dintr-o indemnizatie de membru al consiliului de ... (vezi toată discuția)