avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar cu steluta, chemat in garantie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar cu steluta, chemat in garantie

Buna ziua. Dosarul principal a fost o actiune de recuperare a unor facturi neplatite catre un furnizor de utilitati. Acum titularul contractului cu furnizorul s-a intors cum era normal catre alte persoane ce ar fi trebuit sa contribuie si ei la acele utilitati, dar care nu au platit.

Cineva dintre ceilalti utilizatori a depus la procesul initial o intampinare atasand acte prin care si-a facut dovada platii cotei la utilitatea incriminata.

Intrebarea este daca acele dovezi sunt proba la dosar si pentru procesul cu steluta, sau trebuiesc depuse iar.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
mdDentist, utilizator

Alte discuții în legătură

cerere reconventionala inabledea inabledea am castigat un proces si in urma acestuia am depus cerere reconventionala cu pretentii banesti,unde mi sa admis suma ceruta iar adversarii au depus recurs , ... (vezi toată discuția)
In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu sunt mulțumit ... Magie1 Magie1 In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu sunt mulțumit de avocatul meu cum pledează apelez la baroul avocaților. In timpul procesului cînd ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca-recuperare drepturi banesti,judecarea cauzei in lipsa reclamantului ? ContSters309565 ContSters309565 Pe scurt: Sunt intr-un proces civil Litigiu de munca ,recuperare salrii neplatite. 1 ). Am depus cererea catre instanta ,impreuna cu toate copiile ... (vezi toată discuția)