avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensia, venit luat in calcul la indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensia, venit luat in calcul la indemnizatie?

Buna ziua.Datele problemei sunt acestea:Sot si sotie cu vechime in lucru neintrerupta peste 12 luni,sotie gravida in 3 luni.Dorim sa dam drept de tutore tatalui sotiei pentru a beneficia acesta de indemnizatia de crestere copil.Acesta a fost miner si s-a pensionat la 45 de ani iar in prezent lucreaza la stat in cadrul unui spital(vechime 8 luni).
Intrebarea mea este:La calculul indemnizatiei de crestere oferita se ia in considerare si venitul realizat din pensia acestuia?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Luminita1234, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua stimate doamne si domni. Ma confrunt cu urmat. problema si anume din noiembrie 2010 mi s-a terminat somajul.Cu multe eforturi platesc la Directia ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - vechime la pensie, legea 1/1970 mariabeaca mariabeaca Va multumesc anticipat pentru atentia Dvs. si va urez cu aceasta ocazie ,multa sanatate si bucurii pentru Noul An!... Situatia mea este urmatoarea: La 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului in somaj aliariana aliariana daca sunt in somaj si am ramas gravida, mai beneficiez de indemnizatia pentru ceresterea copilului? (vezi toată discuția)