Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensia, venit luat in calcul la indemnizatie?

Buna ziua.Datele problemei sunt acestea:Sot si sotie cu vechime in lucru neintrerupta peste 12 luni,sotie gravida in 3 luni.Dorim sa dam drept de tutore tatalui sotiei pentru a beneficia acesta de indemnizatia de crestere copil.Acesta a fost miner si s-a pensionat la 45 de ani iar in prezent lucreaza la stat in cadrul unui spital(vechime 8 luni).
Intrebarea mea este:La calculul indemnizatiei de crestere oferita se ia in considerare si venitul realizat din pensia acestuia?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Luminita1234, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua stimate doamne si domni. Ma confrunt cu urmat. problema si anume din noiembrie 2010 mi s-a terminat somajul.Cu multe eforturi platesc la Directia ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - vechime la pensie, legea 1/1970 mariabeaca mariabeaca Va multumesc anticipat pentru atentia Dvs. si va urez cu aceasta ocazie ,multa sanatate si bucurii pentru Noul An!... Situatia mea este urmatoarea: La 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului in somaj aliariana aliariana daca sunt in somaj si am ramas gravida, mai beneficiez de indemnizatia pentru ceresterea copilului? (vezi toată discuția)