avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creante neincasate de la clienti inactivi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creante neincasate de la clienti inactivi

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: in contibilitate exista facturi neincasate mai vechi de 3 ani, am cautat fiecare client in registrul Inactivilor, si o parte din ei sunt declarati inactivi de ceva timp (gen 2016), si o parte chiar sunt radiati (din 2017). Daca sunt radiati si creantele sunt mai vechi de 3 ani, se poate trece pe cheltuiala deductibila intreaga valoare a facturilor? dar in cazul in care sunt doar inactivi si creantele >3 ani? Dar cei actvi si cu creante >3ani, se pot scade cumva din contabilitate? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva, fiindca debitul nu-l mai pot recupera alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Am un client care nu mai plateste, a fost dizolvat de finante, si apoi radiat din reg. com. (asa apare acum). Eu am un debit de vreo 200 de mil. ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati tudorani tudorani In contul \'clienti incerti\' exista o suma care reprezinta un client neincasat, client care nu a fost dat in judecata, s-a incercat recuperarea pe cale ... (vezi toată discuția)