ce pot sa fac unui client care are o hotarare definitiva (penala) din anul 1999 si are nevoie de o lamurire dispozitiv. Tinand seama ca nu mai sunt in termen si cu siguranta daca fac o astfel de cerere la instanta sigur mi-o va respige. #-o Multumesc!
Ar fi foarte bine sa ne dati mai multe lamuriri despre ce nu a fost inserat in dispozitiv si ar trebuie inserat si de ce pana la aceasta data nu s-a intreprins nimic
Pe de alta parte,conform art.195-196 c.pr.pen.,nu exista un termen de solicitarea a indreptarilor erorilor materiale.
este vorba de o Fisa de punere in posesie (fond funciar) care a fost falsificata de un angajat al Primariei si semnata in locul membrilor din Comisie tot de inculpat. Instanta constata ca documentul e fals si dispune anularea actului fals. Problema e ca nu specifica in dispozitiv care e actul fals si care sunt actele subsecvente care se anuleaza. Istanta imi cere acum intr-un proces civil sa specific eu care acte s-au anulat in dosarul penal, pentru ca acum am facut o anulare titlu proprietate.
din 1999 omu a stat cu sentinta in sertar si atat. acum s-a trezit si a facut-o definitiva si vrea sa anuleze titlul de proprietate a celor carora obtinusera fisa de punere in posesie falsa. interesant e ca beneficiarii Fisei nu au fost cercetati penal...
Interesant e ca beneficiarii Fisei nu au fost cercetati penal...
pai, exista plangere prealabila ?
Din 1999 ,daca beneficiarul a catadicsit sa investeasca hotararea ,abia in 2009,
este evident interesul real al acestuia pentru punerea in posesie.
Mai traiesc partile implicate?