avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lamurire/completare dispozitiv hotarare definitiva si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lamurire/completare dispozitiv hotarare definitiva si irevocabila

ce pot sa fac unui client care are o hotarare definitiva (penala) din anul 1999 si are nevoie de o lamurire dispozitiv. Tinand seama ca nu mai sunt in termen si cu siguranta daca fac o astfel de cerere la instanta sigur mi-o va respige. #-o Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adi_bucuresti2006 , utilizator 07:18, 11 Ianuarie 2011
1-Concret la ce sa refera respectiva lamurire
2-Din 1999 pana in prezent ce s-a intamplat cu hotararea in cauza?
Ar fi foarte bine sa ne dati mai multe lamuriri despre ce nu a fost inserat in dispozitiv si ar trebuie inserat si de ce pana la aceasta data nu s-a intreprins nimic
Pe de alta parte,conform art.195-196 c.pr.pen.,nu exista un termen de solicitarea a indreptarilor erorilor materiale.
este vorba de o Fisa de punere in posesie (fond funciar) care a fost falsificata de un angajat al Primariei si semnata in locul membrilor din Comisie tot de inculpat. Instanta constata ca documentul e fals si dispune anularea actului fals. Problema e ca nu specifica in dispozitiv care e actul fals si care sunt actele subsecvente care se anuleaza. Istanta imi cere acum intr-un proces civil sa specific eu care acte s-au anulat in dosarul penal, pentru ca acum am facut o anulare titlu proprietate.
din 1999 omu a stat cu sentinta in sertar si atat. acum s-a trezit si a facut-o definitiva si vrea sa anuleze titlul de proprietate a celor carora obtinusera fisa de punere in posesie falsa. interesant e ca beneficiarii Fisei nu au fost cercetati penal...
Interesant e ca beneficiarii Fisei nu au fost cercetati penal...

pai, exista plangere prealabila ?
Din 1999 ,daca beneficiarul a catadicsit sa investeasca hotararea ,abia in 2009,
este evident interesul real al acestuia pentru punerea in posesie.
Mai traiesc partile implicate?

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)
Expertiza topografica efectuata intentionat gresit lenast lenast Ce se poate face impotriva unui expert topograf care a intocmit o expertiza topografica intentionat eronata , bineinteles in favoarea partii adverse care a si ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru indreptare eroare materiala - in ce termen trebuie formulata? cristina69 cristina69 Buna seara Am o mare nelamurire :Intr-o speta avand ca obiect acordarea mai multor drepturi prevazute de CCM, Tribunalul a dispus printr-o hotarare ... (vezi toată discuția)