avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inlocuitoare a permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inlocuitoare a permisului

Buna seara.. Pot depune actele pentru eliberarea atestatelor avand doar dovada inlocuitoare a permisului...ca vreau sa imi vina cat mai repede si pana vine permisul mai dureaza o saptamana

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat grefa victoriatofan victoriatofan Cat dureaza eliberarea certificatului de grefa de depunere a Plangerii contraventionale in instanta, pentru a-l putea folosi la Politia Rutiera in vederea ... (vezi toată discuția)
Reinnoire permis de conducere babes23 babes23 Buna ziua, am o problema am fost sa depun actele pt schimbare permis de conducere. Permisul meu urma sa expire in iulie 2017. Problema este ca mi a perforat ... (vezi toată discuția)
Durata preschimbãrii permisului de conducere moldovenesc cu cel românesc EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut ... (vezi toată discuția)