avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare foloase necuvenite.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare foloase necuvenite.

Buna seara! Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am constatat ca matusa mea, dupa moartea mamei mele in 2012, a incheiat un contract de arenda a unei suprafete agricole si a mintit ca mama nu mai are mostenitori. Pe certificatul de proprietate scrie ca proprietari mama si ea. In tot acest timp a ridicat banii de la asociatia respectiva si nu ne-a informat despre acest aspect. Intentionez sa trimit o notificare la asociatia respectiva de stopare a platilor catre matusa mea deoarece suntem in litigiu si pana la rezolvarea problemei sa nu ii mai dea niciun ban. Apoi am sa merg la notar ca sa facem ( eu si fratele meu) succesiunea dupa mama ca sa devenim proprietari de drept. Mentionez ca pe contractul de arenda este doar ea. Cred ca vinovatul principal ar fi functionarul de la primarie care a gresit, emitand un act , presupun, ca matusa mea ar fi singurul proprietar. Ce trebuie sa fac mai apoi? Sa o actionez un instanta, sa ii trimit o somatie de plata a sumelor restante, sa solicit prezenta dansei la un mediator? Cu multumiri. O seara buna.

Alte discuții în legătură

Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are asociatia inainte de a chema in judecata pentru restante intretinere? eugen82 eugen82 Legea 230/2007 spune ca asociatia are dreptul de a actiona in judecata proprietarul care are restante dar numai dupa 90 de zile de intirziere la plata. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un contract de arenda? sammyy55 sammyy55 buna ziua am ramas si eu cu o mostenire de pamant arabil care este la o asociatie sub contract cu o matuse de a mea care a decedat in 2010. cum pot sa procedez ... (vezi toată discuția)