Buna seara! Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am constatat ca matusa mea, dupa moartea mamei mele in 2012, a incheiat un contract de arenda a unei suprafete agricole si a mintit ca mama nu mai are mostenitori. Pe certificatul de proprietate scrie ca proprietari mama si ea. In tot acest timp a ridicat banii de la asociatia respectiva si nu ne-a informat despre acest aspect. Intentionez sa trimit o notificare la asociatia respectiva de stopare a platilor catre matusa mea deoarece suntem in litigiu si pana la rezolvarea problemei sa nu ii mai dea niciun ban. Apoi am sa merg la notar ca sa facem ( eu si fratele meu) succesiunea dupa mama ca sa devenim proprietari de drept. Mentionez ca pe contractul de arenda este doar ea. Cred ca vinovatul principal ar fi functionarul de la primarie care a gresit, emitand un act , presupun, ca matusa mea ar fi singurul proprietar. Ce trebuie sa fac mai apoi? Sa o actionez un instanta, sa ii trimit o somatie de plata a sumelor restante, sa solicit prezenta dansei la un mediator? Cu multumiri. O seara buna.