avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii ANAF + dobanzi
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii ANAF + dobanzi

Bună ziua,

Sunt administratorul unui SRL (D) înființat în 2013. Nu am modificat forma în SRL.

Societatea a fost un eșec total. Prin urmare pentru marfa, chirii și salarii nete am adus lunar doar bani de acasă. Din încasări nu se susținea nici 10%. Având un proiect pentru SRL-D din 2014 nu puteam sa închidem activitatea înainte de decembrie 2017 fără a returna ajutorul nerambursabil +creditul la banca+ datoriile deja acumulate la ANAF.

Acum am ieșit din monitorizare, însă cuantumul datoriilor acumulate la ANAF (contribuții salarii, un mic procent impozit venit, dar mai ales dobanzi ANAF) îmi depășesc orice posibilitate de a le plăti sau de a ajunge la o suma pe care sa o pot reesalona.

Ce as putea face pentru a declara incapacitatea de plata/faliment? Ce consecințe asupra mea ca persoana fizica vor exista?

Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Faliment firma elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce posibilitati am sa imi inchid firma in conditiile in care nu ii pot suspenda activitatea datorita datoriilor la stat. Va ... (vezi toată discuția)
Lichidare & radiere srl-d cu beneficii program start razvan_vlad razvan_vlad Buna ziua, as vrea sa aflu mai multe detalii in legatura cu inchiderea unui SRL-D care a beneficiat de programul START 2015 cu guvernul. In mare, sunt ... (vezi toată discuția)
Chirie Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am stat cu chirie 3 ani intr-un apartament cu 2 camere fara contract.Am platit 300 euro pe luna plus restul cheltuielilor.In ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)