avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE ANTICIPATA SI ADMINISTRATOR SRL - contract de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE ANTICIPATA SI ADMINISTRATOR SRL - contract de mandat cu titlu gratuit

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: o persoana care este pensionara, pensie anticipata, poate detine calitatea de administrator la un SRL si titular de PFA?
Pentru a detine calitatea de administrator, cred ca ar trebui sa incheie un contract de mandat cu titlu gratuit pentru a nu avea venituri.
Persoana pensionara vrea sa fie administrator la SRL deoarece uneori sta la vanzare in locul salariatei si nu poate incheia CIM intrucat ar avea venituri si ar pierdere pensia.
Ce parere aveti? Ati mai intalnit vreo situatie similara? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
danuza_dodo, utilizator

Alte discuții în legătură

Compatibilitate administrator - lucrator gestionar - pensie anticipata h3rcky h3rcky Buna ziua, Sunt proprietarul unui magazin de haine second hand si as dori ca activitatea de vanzare in magazin sa fie desfasurata de o persoana care ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de angajare/colaborare la o srl user2204 user2204 Bună ziua! Sunt student, orfan de un părinte (deci primesc acea pensie de urmaș). Aș vrea să știu dacă și cum ar fi posibil, din ... (vezi toată discuția)