Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna seara,
Va sugerez eu un subiect de articol. Si ar trebui sa fie mediatizat dupa ce va scris - poate asa schimbam ceva in tara asta. Zilele trecute am redescoperit dupa o pauza destul de lunga Euronews si TV5. Parca am intrat in alta lume.
In timp ce pe posturile romanesti cu notorietate (si aici nu ma refer la posturi precum OTV, ci la posturi cu vechime) erau stiri cu babe violate, 4 ore de transmisii in direct cu 2 trenuri ciocnite, vreo mizerie cu "vedete" mai mult sau mai putin imbracate sau vreun nou conflict intre politicienii nostri de "renume" si "atat de capabili", pe Euronews si TV5 erau stiri cu roboti nou-inventati, festivalul de film de animatie, festivalul de film stiintific, o fabricuta din Austria care furnizeaza curent electric pe baza de biomasa si rumegus unui intreg orasel si proiectele tarilor dezvoltate de a stopa foametea din lumea a treia.
Vedeti diferentele? Mi s-a facut scarba din nou de Romania. Si patesc asta in fiecare zi. Pacat ca am ajuns aici. Ne complacem in mizeria noastra marunta, in micile noastre dispute si neintelegeri fara sa mai ridicam privirea si sa ne uitam in jur poate-poate se prinde side noi ceva bun si constructiv. Pacat ca toate aceste mizerii sunt intretinute de posturile TV. Da atata timp cat scursuri de emisiuni precum Kapatos - nici nu stiu daca i-am scris numele corect, Acces direct si altele, nici macar nu le stiu pe toate au audienta maxima, din pacate cam asta e gradul de cultura al romanilor. Pacat!!!
Vedeti diferentele? Mi s-a facut scarba din nou de Romania. Si patesc asta in fiecare zi. Pacat ca am ajuns aici. Ne complacem in mizeria noastra marunta, in micile noastre dispute si neintelegeri fara sa mai ridicam privirea si sa ne uitam in jur poate-poate se prinde side noi ceva bun si constructiv. Pacat ca toate aceste mizerii sunt intretinute de posturile TV. Da atata timp cat scursuri de emisiuni precum Kapatos - nici nu stiu daca i-am scris numele corect, Acces direct si altele, nici macar nu le stiu pe toate au audienta maxima, din pacate cam asta e gradul de cultura al romanilor. Pacat!!!