avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eroare materiala neindreptata in fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eroare materiala neindreptata in fond

Buna dimineata,

Cererea de recurs indreptata impotriva incheierii de indreptare erori materiale se judeca in camera de consiliu sau in sedinta publica?
Eroarea materiala din dispozitiv atunci cand se regaseste si in minuta poate fi indreptata daca se probeaza cu documente din dosar ca este o indubitabila eroare materiala?

Alte discuții în legătură

Recurs incheiere de indreptare erori materiale marianaflore marianaflore Buna seara, Cererea de recurs indreptata impotriva incheierii de indreptare erori materiale se judeca in camera de consiliu sau in sedinta publica? Se ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii de indreptare eroare materiala. procedura Irina S. Irina S. Cum se judeca recursul impotriva Incheierii prin care s-a indreptat eroarea materiala strecurata in decizia instantei de apel (instanta care a rejudecat ... (vezi toată discuția)