avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie privata pe un drum vicinal?c
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie privata pe un drum vicinal?c

Am o proprietate cu deschidere la un drum vicina,Primaria ma trimite pe mine sa-i dau in judecata pe cei ce au construit pe acel drum,o societate privata fara sa respecte autorizatia de constructie si mai ales ca unul din actionari este functionar la primarie.
Stiu ca este lega 50/1991 ,cap.III.,art.33 ,raspunderi si sanctiuni care spune cu totul altceva.
Chiar am postat pe pagina mea de facebook toate actele adunate
-Angelica Gica Ciubuc-,deorece e foarte greu sa fac fata unui proces.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Ciubuc Angelica, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca primaria nu aplica legea 50/1991? Ciubuc Angelica Ciubuc Angelica Primaria a primit sesizari de la Politia Locala si IRC ca un proprietar a construit pe drum cu nerespectarea autorizatiei de constructie insa in loc sa aplice ... (vezi toată discuția)
Constructie boxe subsolul blocului zoltar zoltar Buna ziua, Am construit impreuna cu mai multi locatari boxe la subsolul blocului. Boxele sunt din caramida sau BCA la care s-a pus o usa metalica fara sa ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie ceruta autorizatie de construire ? Pompilui Avram Pompilui Avram Am castigat o servitute de trecere pe terenul unui vecin . In dispozituvul sentintei se stipuleaza faptul ca \" RAMANE LA LATITUDINEA RECLAMANTULUI \" ( adica ... (vezi toată discuția)