Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestati

buna ziua ,am depus contestatia ,la cabinetul de expertiza medicala din teritorul unde fac comisia ,au trecut 9 luni de la depunere ,nu am primit ,nici un raspuns ,vas intreba ,credeti ca va mai trimite ,vreun raspun ,sau dupa ce dau coltul ,vor trimite ,ce ziceti ,mai sunt sperante ,

Alte discuții în legătură

Dosar de pensie de invaliditate retinut la casa de pensii ella_ms86 ella_ms86 Buna seara Mama mea si-a depus dosarul de pensionare pe caz de boala in noiembrie 2011 la Cabinetul de Expertiza medicala in localitatea din care facem parte. ... (vezi toată discuția)
Contestatie la taierea pensiei de invaliditate rosca bibi rosca bibi Buna ziua.La primul mesaj nunam primit nici un raspuns sper sa primesc acum.Am facut contestatie la decizia de taiere apensiei de invaliditate si am primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie comisie de evaluare persoane cu handicap nicoleta-sabou nicoleta-sabou Buna. Acum 16 ani am fost diagnosticata cu o malformatie cerebrala(cavernom hipo-campo peduncular drept) side atunci am fost incadrata in grad de handicap 2 ... (vezi toată discuția)