cj_laurentiu 
	    	Utilizator

cj_laurentiu 
	    	Utilizator	    

madalyna 
	    	Utilizator

madalyna 
	    	Utilizator	    

CONST 
	    	Utilizator

CONST 
	    	Utilizator	    

stepetrache	                   

buna seara!
am un proces pe rol  de 5 ani. suntem inca la fond. inca nu s-a pronuntat solutia, se tot amana de 1,5 luni, adica au fost 6 amanari de pronuntare ... (vezi toată discuția)
	                    stepetrache	                   

buna seara!
am un proces pe rol  de 5 ani. suntem inca la fond. inca nu s-a pronuntat solutia, se tot amana de 1,5 luni, adica au fost 6 amanari de pronuntare ... (vezi toată discuția)

Anca Puma	                   

As dori sa stiu, daca este normal ca intr-un proces civil, sa se amine pronuntarea de cel putin 3 ori, si pina la urma, de cite ori se poate amina din punct de ... (vezi toată discuția)
	                    Anca Puma	                   

As dori sa stiu, daca este normal ca intr-un proces civil, sa se amine pronuntarea de cel putin 3 ori, si pina la urma, de cite ori se poate amina din punct de ... (vezi toată discuția)

anna2000	                   

se poate amana pronuntarea cu fix o sapatamana in cazul ordonantei presedintiale?
multumesc (vezi toată discuția)
	                    anna2000	                   

se poate amana pronuntarea cu fix o sapatamana in cazul ordonantei presedintiale?
multumesc (vezi toată discuția)