avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum mutam legal 4 mc de lemn? Urgent va rog mult...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum mutam legal 4 mc de lemn? Urgent va rog mult...

Am luat de la padure aproximativ 4mc de lemn. Noi locuim intr-un sat, dar peste aproximativ 2 luni acest lemn trebuie sa ajunga pe un alt teren tot al nostru in alt sat la aproximativ 15 km. Acum acolo nu sta nimeni si nu putem duce lemnul pt ca nu cunoastem pe nimeni si nu-l mai gasim. Daca nu il luam acum, nu mai prindem la padure pt ca se termina taierile pe anul acesta si lemnul ne trebuie neaparat.

Bonul de transport e valabil doar 8 ore. Trebuie sa-l aducem unde locuim acum, dar nu ne mai da de la padure alt bon de transport peste 1-2 luni chiar daca avem chitanta ca am platit lemnul. Pe traseu putem fi opriti de politia de frontiera. Ce putem face? Cui sa ne adresam? Il putem muta doar cu chitanta care este dovada ca l-am cumparat de la padure? Acum lemnul inca se gaseste la padure. Ni-l mai poate tine padurarul acolo cam o saptamana timp in care trebuie sa ne gandim unde il ducem. Multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
georgianaflorina, utilizator

Alte discuții în legătură

Mi-a fost confiscat materialu si am primit amenda pe nedrept, consider eu. NicoMiha NicoMiha VA ROG MULT SA IMI RASPUNDA CINEVA DAK ASI PUTEA SA FAC CEVA SA IL MAI RECUPEREZ... vreu sa povestesc tot ca sa se inteleaga. am o locuinta in localitatea ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Speta Stirbu Mihai Stirbu Mihai X cumpara de la Ocolul silvic masa lemnoasa in valoare de 1000 RON. Primeste actele necesare, respectiv Bon fiscal de Vanzare, emis de organul competent. ... (vezi toată discuția)