Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incetare drept alocatie

Buna seara!
in cazul alocatiei de sustinere a familiei ,de care am beneficiat pana acum;am primit dispozitia ca aceasta inceteaza ,,venitul pe membru depaseste cuantumul stabilit de lege,,
-conf oug 65/2014 acesta trebuie sa fie pt familie monoparentala de cel mult 530 lei;
-in cazul de fata venitul este sub aceasta suma;
intrebare: la calculul alocatiei se ia in calcul si suma de 102 lei pe care o primeam ca alocatie?

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de la stat pentru familii monoparentale florin_io florin_io Care sunt drepturile unei astfel de familii, unde sotul a murit. Au ramas sotia si 2 copii(de 5 si 1 an). Durata casniciei a fost sub 10 ani. (vezi toată discuția)
Alocatie de sustinere familie monoparentala anna_anna anna_anna Buna seara! Sunt o mama ce îmi cresc singura cei doi copii. Fostul sot plateste pensie de întretinere. Nu se implica in niciun fel, decat cu aceasta pensie. ... (vezi toată discuția)