Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de maternitate URGENT!

Buna ziua,

Am si eu o problema legata de Medicina muncii.
Sotia mea este in concediu de lauzie, acel concediu de 126 de zile.
Pe luna Ianuarie si noi si doctorul de familie am uitat de concediul medical si nu l-am ridicat.
Acum am inteles ca daca are intrerupere in concediu de lauzie nu mai beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului.
Pe de alta parte am gasit ORDINUL 399 din 16 Iulie 2004 care spune la ANEXA 3 paragraful C) citez:
Se pot elibera si la o data ulterioara certificate de concediu medical:
-In caz de sarcina si lauzie;
etc.
Conform acestei legi, doctorul de familie mai poate sa-mi elibereze certificatul de concediu medical pe luna Ianuarie anul acesta?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2006
goppo, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediul de risc VasiAndreea91 VasiAndreea91 Buna ziua! La multi ani și un an nou fericit! Va rog sa mă ajutați cu o îndrumare, daca se poate! Sunt însărcinată în 19 săptămâni și ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal lulu_79 lulu_79 Buna ziua, Sunt angajata la o firma particulara. Sunt deja in luna a opta iar pe 15-17 decembrie ar trebui sa nasc. Vroiam sa stiu care sunt conditiile pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pt. viitoare mame? Mr. Eugen Mr. Eugen Din cauza unei iminente de avort, sotia mea este blocata in casa de la 1.ian.2010. Copilul se va naste in luna iunie-iulie speram; am intrebat la biroul ... (vezi toată discuția)