avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa de inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa de inmatriculare auto

Dupa aparitia oug privind restituirea taxei auto (in 2017),indiferent de numele ei,am citit ca pentru cei care au depus deja anterior cerere de restituire la ANAF,insotita de documentele doveditoare si care nu au primit,din diverse motive suma achitata,nu ar mai fi nevoie sa faca cerere de restituire acum.Pentru a ma asigura ca voi primi banii inapoi,totusi,in sept.2017 am depus la ANAF cererea completata,fara sa mai atasez documentele,facand doar referire la cea depusa anterior ,cu nr.de inregistrare si cu copia doveditoare .Acum,dupa 6 luni,am primit scrisoare de la ANAF in care mi se cer din nou toate documentele,fiind avertizata ca in caz contrar voi primi decizie de respingere a restituirii taxei. E corect? Care e adevarul? Precizez ca am vandut masina care face obiectul restituirii taxei si nu mai posed certificatul de inmatriculare.Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto kikimorar kikimorar In 13 ianuarie 2017 am depus cererile pentru restituire taxa auto pentru doua masini, inmatriculate una in 2011 si a doua in 2012, plus toate documentele ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare se poate recupera si de catre mostenitori? umircea2015 umircea2015 Referitor la OUG 52/2017, Tatal meu care a detinut un autoturism Logan cumparat in anul 2008 si pentru care a platit o taxa de poluare in valoare de 1095 lei, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa kgula kgula am platit taxa de poluare, vineri, 06.01.2012, avand in vedere ca urmeaza ca legea 50/2008 modificata sa se abroge si sa intre in vigoare alta, dupa abrogarea ... (vezi toată discuția)