avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Preluare cladire si teren a unei firme de catre alta ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Preluare cladire si teren a unei firme de catre alta firma sau persoana fizica

Buna dimineata!Am o societate comerciala srl neplatitoare de tva ,infiintata in 2016 impreuna cu un asociat.Asociatul are o societate , infiintata dupa revolutie ,platitoare de tva ,si vrem sa dizolvam firma acestuia si sa preluam cladirea si terenul pe firma detinuta impreuna sau pe persoana fizica daca procedurile sunt mai simplificate.Care este modalitatea cea mai simpla de a rezolva problema ?Firma acestuia este cu toate darile la zi si nici nu are datorii la vreun tert.Procedura de dizolvare am demarat-o la registrul comertului!Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren+cladire din proprietatea unui srl catre opers.fizica adrianarr adrianarr Buna ziua ! As avea urmatoarea intrebare : se doreste inchiderea unui srl avand in proprietate un teren+cladire . Cum se poate face transferul proprietatii ... (vezi toată discuția)
Aport teren la capitalul social Ioanalolu Ioanalolu Bună seara. În 2015-2016 am fost dezvoltator imobiliare, persoană fizică înregistrată în scop TVA ( ... (vezi toată discuția)
Societate inactiva din 2004, "vanzare" - cedare gratuita sau desfiintare? nelamuriri - implicatii. ioanaisfetrcu ioanaisfetrcu Prezint urmatoare situatie: - Detin o societate comerciala s.r.l. cu administrator unic cu sediul social in Bucuresti, - infiintata in 2004, - activitate ... (vezi toată discuția)