Buna ziua. am si eu o nelamurire. lucrez la stat si cum este la stat de sefu isi angajeaza oamenii lui pe langa el asa s-a intamplat si la noi. respectivul angajat este in functia de inspector de specialitate si are in atributii sa se acupe de cursele masinilor de serviciu si tot ce inseamna aprovizionare furnituri si materiale de curatenie. insa atitutinea lui este mai ceva ca a sefului. adica dc am nevoie de masina pt o cursa de Trezorerie si soferul este liber trebuie sa ma duc la domnul insp. de specialitate sa-i cer voie. intrebarea mea este se poate sa intre in atributia unui insp. de spec aceste atributii de serviciu? va multumesc.
Multumesc . Nu pot avea acces la fisa de post dar nu cred ca se poate un insp de spec la un compartiment nou inventat sa dea ordine. Noi executam , suntem functii de executie si cred ca asa ar tb si resp insp de spec.
Fisa postului
ContSters152796
Atribuiile fisei postului sunt hotarate exclusiv de catre angajator sau ele trebuiesc coroborate sau stabilite in raport de functia respectiva, de exemplu in ... (vezi toată discuția)