avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie executie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie executie

Buna ziua. am si eu o nelamurire. lucrez la stat si cum este la stat de sefu isi angajeaza oamenii lui pe langa el asa s-a intamplat si la noi. respectivul angajat este in functia de inspector de specialitate si are in atributii sa se acupe de cursele masinilor de serviciu si tot ce inseamna aprovizionare furnituri si materiale de curatenie. insa atitutinea lui este mai ceva ca a sefului. adica dc am nevoie de masina pt o cursa de Trezorerie si soferul este liber trebuie sa ma duc la domnul insp. de specialitate sa-i cer voie. intrebarea mea este se poate sa intre in atributia unui insp. de spec aceste atributii de serviciu? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Memeu86 , utilizator 08:44, 27 Martie 2018
Trebuie vazuta fisa de post a respectivului inspector de specialitate.
Multumesc . Nu pot avea acces la fisa de post dar nu cred ca se poate un insp de spec la un compartiment nou inventat sa dea ordine. Noi executam , suntem functii de executie si cred ca asa ar tb si resp insp de spec.
De unde stiti ca nu are asa ceva mentionat in fisa postului ?
Nu am spus ca este sau nu scris in fisa postului, intrebarea mea era de fapt dc se poate intr o functie de executie astfel de atributii.
Intr-adevar, se poate stabili asa ceva pentru o functie de executie .

Alte discuții în legătură

Act aditional cu aplicabilitate retroactiva- continuare muj muj In luna februarie 2011 am primit pt. semnat 2 ex. act aditional nesemnate de catre reprezentantul angajatorului, fara nr. nici la actul aditional si nici la ... (vezi toată discuția)
Fisa postului ContSters152796 ContSters152796 Atribuiile fisei postului sunt hotarate exclusiv de catre angajator sau ele trebuiesc coroborate sau stabilite in raport de functia respectiva, de exemplu in ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)