In anul 2016,luna sept.am cumparat un wolkswagen t4de la un intermediar si urma sa fac actele de vinzare-cumparare dupa ce se intorcea el dintr-o excursie .Am incercat sa-l gasesc dar nu l-am mai gasit ,in prezent detin cartea de identitate a masinii,certificatul de inmatriculare,si atat .In luna martie 2018 propietarul de drept ,cel din acte,mi-a luat numerele de pe masina ,eu nefiind prezent dupa care am fost anuntat de un prieten ca a incercat sa se opuna iar acesta i-a zis ca este propietarul numerelor si ca are dreptul sa-si le ia .In urma acestora am gasit propietarul si am cazut de bun acord sa-i platesc 2 amenzi de rovigneta,cu toate ca eu nu am facut aceste amenzi iar el sa-mi dea dreptul meu cce mi se cuvine pentru a putea sa trec masina pe numele meu.,inclusiv numerele.El acum nu stiu ce are de gand ca mi-zis sa am rabdare deoarece asteapta o hotarare judeccatoreasca pentru cele 2 amenzi,iar dupa aceea sa vada cu ce ma poate ajutta.Intrebarea mea este:ce pasi trebuie sa urmez pt. a putea sami iau nr.le de la el sau de la politia rutiera. Va multumesc si astept raspunsul d-voastra .La revedere!!