avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pensie de întreținere minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pensie de întreținere minor

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de cerere pentru majorarea pensiei alimentare, luand in considerare ca tatal minorei are Intreprindere Individuala si nu am cunostinta de veniturile lui. In acest caz daca el lucreaza mai ales la negru, are service auto, si in declaratiile lui anuale trece foarte putin, ce as putea face ca sa demonstrez ca el de fapt are venituri mai mari? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor Barabas Reka Barabas Reka Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de cerere majorare pensi intretinere, luand in consoderara ca tatal minorei este titularul Intreprinderii Individuale. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare ... geta badea geta badea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare pensie alimentara intretinere minor....Mentionez ca am o hotarare judecatoreasca prin care ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei de intretinere piscan_doina piscan_doina Am spre crestere si educare in urma unui divort o minora in varsta de 16 ani, pentru care primesc de la fostul sot o pensie alimentara de 200 lei lunar.Aceasta ... (vezi toată discuția)