avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

O societate are in concediu fara plata 2/3 din salariati pe o periaoda de
2 luni .(nu au lucrari de productie deci nu au ce sa faca la munca).Ma intereseaza daca se opereaza in Revisal aceste concedii fara plata. Daca da in ce perioada .
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
MarcMarimar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 15 Aprilie 2018
Daca s-au suspendat si c.i.m. pe durata CFP , atunci suspendarea se opereaza in REVISAL.

Termen :
perioada, cauzele de suspendare şi data încetării suspendării contractului individual de muncă, cu excepţia cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale, se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepţia situaţiei absenţelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării;.
Daca nu se suspenda CIM-urile pentru concediul fara plata, ce obligatii am ca si unitate?
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
MarcMarimar, utilizator
Niciuna in ceea ce priveste REVISAL-ul.
Niciuna in ceea ce priveste REVISAL-ul. Dar contributii la stat pentru aceasta perioada, se platesc daca nu suspend contractul?
Nu aveți ce contribuții sa plătiți. ..... pe durata CFP nu se plătește salariu.

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)
Situatie: cfp si cm anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : un salariat a facut cerere de cfp art 54 CM pentru interese personale, in perioada 07.05 - ... (vezi toată discuția)