avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probatiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probatiune

Îmi cer scuze pentru întrebarea care am scris-o greșit.. Deci am o nelămurire am fost la tribunal unde am fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare și 2 ani de supraveghere cât timp durează pana îmi vor trimite actele la probațiune sa fiu luat în evidenta de aceștia deoarece as vrea sa părăsesc tara pentru a merge la munca cu contract pe 6 luni. Dacă părăsesc tara înainte sa fiu luat în evidenta, deoarece încă nu am primit vreo înștiințare de a ma prezenta la ei ce se poate inatampla

Alte discuții în legătură

Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara - serviciu de probatiune capucino capucino Buna ziua. Verisorul meu a facut o prostie, a furat, si a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Problema este de trebuie sa vina din 6 in 6 luni la ... (vezi toată discuția)
Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)