avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Contract prestari servicii, in care beneficiarul ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Contract prestari servicii, in care beneficiarul intrerupe executarea prestatiilor


Contract prestari servicii
Buna seara, sunt jurist incepator si prestator servicii (mai exact promotii) cu firma, am facut contract de prestari servicii cu o alta firma ca sa ii facem publicitate prin intocmirea de niste sondaje intr o locatie. am semnat contractul pe o perioada de 6 zile, incepand din data de 17.04.2018 dar in 17.04.2018 ei au avut ceva probleme tehnice, sau asa spun si nu s-a tinut evenimentul azi, 17.04.2018. cand am semnat mi-au dat un avans, pt ca asa am, stipulat eu in contract si am mai stipulat clauza penala: "in cazul in care beneficiarul doreste sa denunte unilateral contractul in ziua evenimentului, datoreaza prestatorului penalitati egale cu valoarea contractului" si "avansul se va retine de catre prestator in cazul in care beneficiarul doreste denuntarea unilaterala a contractului anterior evenimentului ". Eu raman cu avansul si atat?

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii juristcluj.ro juristcluj.ro Buna seara, sunt jurist incepator si prestator servicii (mai exact promotii) cu firma, am facut contract de prestari servicii cu o alta firma ca sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)