avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi dupa divort

Buna ziua ! Dupa divort, fara partaj facut, fiul nostru are dreptul de a primi peste noapte vizita logodnicei, cu acordul meu, insa fara acordul tatalui ? Atat eu cat si fostul sot suntem proprietari al apartamentului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Oana1968, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa divort hope2007 hope2007 Buna ziua!Am divortat in 2010 si fostul sot a decedat in 2019. Avem un fiu, de 22 de ani. In timpul casatoriei am cumparat un aprtament, ambii fiind ... (vezi toată discuția)
Tatăl copilului meu a avut un avc în urma căruia a rămas cu sechele și va avea tutore/curator. i s-ar putea vinde apartamentul în această situație, nu se investighează dacă are copii? SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Tatal copilului meu, de care sunt divortata in prezent, a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas paralizat pe partea ... (vezi toată discuția)