Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere prelungire dovadă de permis respinsa

Bună ziua . Pe 18 martie am avut un accident fără implicarea altui autoturism pe fondul echipării mașinii cu anvelope de vară pe condiții de iarnă. În urma acestui accident a rezultat vătămarea unui pasager care a declarat ulterior ca nu depune plângere împotriva mea . Am primit dovada de circulație de 15 zile pe care am prelungit-o 30 de zile după care dosarul a fost transferat la alt parchet unde în momentul când am depus cerere de prelungire a dovezii mi-a fost respinsa cererea . Ce as putea sa fac pentru a-mi prelungi dreptul de conducere?

Alte discuții în legătură

Cerere de prelungire a dovezii de circulatie respinsa btz99 btz99 Bună ziua . Pe 18 martie am avut un accident fără implicarea altui autoturism pe fondul echipării mașinii cu anvelope de vară pe condiții de iarnă. În ... (vezi toată discuția)
Accident rutier OvidiuB13 OvidiuB13 Buna ziua! Am fost implicat intr-un accident rutier, in urma caruia am ramas cu o dovada a dreptului de circulatie. accidentul s-a intamplat acum 7 luni si ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)