avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... solicitare avans pierdut
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

solicitare avans pierdut

Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au primit banii insa ei nu mi au emis factura , nu am bon fiscal ci doar o fisa de comanda in care este mentionat ca daca nu mai doresc rochia pierd avansul, fisa semnata de mine . in situatia de fata le am solicitat restituirea avansului pentru ca rochia este croita prost . pana si ei au recunoscut ca rochia este croita prost si incearca sa ma convinga sa mi o modifice sau sa imi faca alta din nou , eu tot ce imi doresc este sa imi recuperez banii . cum as putea sa procedez mai departe avand in vedere ca nu mai doresc produsul pentru ca nu este nici pe departe ce am comandat, .

Alte discuții în legătură

Returnare avans anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)
Restituire avans anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)
Termen de predare depasit si alte probleme kriptmelody kriptmelody Buna ziua, Am comandat o rochie de mireasa de la un magazin pentru care am platit un avans de 1.000 lei (conform fisa de comanda atasata aici -> ... (vezi toată discuția)