avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata in recurs

Buna ziua.
Pe legea 554/2004 (contencios) CAB (in recurs) a desfiintat sentinta (lipsa motivare) si a trimis cauza primei instante spre rejudecare.
Cu aceasta ocazie, CAB nu s-a pronuntat pe cheltuielile de judecata (taxa de timbru) cu toate ca au fost solicitate in cererea de recurs.
Care este perioada/termenul in care se poate solicita completarea hotararii (cheltuieli de judecata), conform art 444 Ncpc. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
danyo, utilizator

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)
Cale de atac in contencios administrativ actoru_vlad actoru_vlad am avut o cerere la Curtea de Apel - sectia contencios. Obiectul era refuz solutionare cerere. (Institutia x a refuzat nejustificat sa imi solutioneze o ... (vezi toată discuția)
Lege 544 - 1 instanta - hot exec ? dumitru2000 dumitru2000 Avem 1 hot data de 1 instanta in baza legii 544 a informatiilor de interes public. Judecatorul de serviciu a afirmat ca hotararea 1 instante este ... (vezi toată discuția)