avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune 30 ani sau?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune 30 ani sau?

Buna ziua.Bunica mea locuieste in casa sotului ei de aproximativ 50 de ani.Sotul bunicii a murit acum 40 de ani .De atunci bunica plateste in fiecare an impozitul la casa . Singurul act care il are este un act de mostenitor care dateaza de pe vremea cand sotul bunicii a murit . Se poate realiza uzucapiune ?Ce acte avem nevoie si care este procedura in mare?multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Intabulare...posibilitati cacacj cacacj Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Bunicul meu doreste sa intabuleze casa si curtea unde locuieste de peste 50 de ani. Proprietatea era a familiei ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie pentru succesiune miara miara Va rog sa ma ajutati cu niste informatii pentru urmatoarea situatie. Bunicii mei au construit o casa in urma cu aproximativ 40-50 de ani pe un teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau uzucapiune de 30 de ani? calinbubu2004 calinbubu2004 buna...am si eu o problema mare...avem o casa la tara...dar nu avem act de propietate pe teren si pe casa.casa este a strabunicii lui mama. de dansa nu stim ... (vezi toată discuția)