avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Strângere fonduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Strângere fonduri

Buna ziua! Imi puteți spune va rog daca pentru a amplasa o urnă in sediul unei societăți comerciale pentru a strânge bani in vederea ajutării unei persoane pentru a se opera este nevoie de vreo autorizație sau alte documente? Care ar fi procedura? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Strângere fonduri Raluk06w Raluk06w Buna ziua! Imi puteți spune va rog daca pentru a amplasa o urnă in sediul unei societăți comerciale pentru a strânge bani in vederea ajutării unei ... (vezi toată discuția)
Protocol amplasare urne in scop umanitar pentru strangere de fonduri ioana-elena81 ioana-elena81 Buna seara! Sunt o asociatie infiintata cu scop umanitar pentru imbunatatirea vietii copiilor cu probleme neuromotorii si vreau sa amplasez urne in diferite ... (vezi toată discuția)
Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)