avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Utilitara 3,5 t + remorca 3,0 t ambele inmatriculate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Utilitara 3,5 t + remorca 3,0 t ambele inmatriculate pe societate necesita atestat/licenta

Daca detin o autoutilitara de 3,5 t masa maxima autorizata, cu care tractez o remorca de 3 tone, ambele fiind inmatriculate pe societate, am nevoie de atestat/licenta respectiv tahograf? Daca da, cum fac dovada ultimelor 28 de zile in care am folosit autoutilitara fara a tracta remorca. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ansamblu cruceru_adi cruceru_adi Buna ziua, As dori si eu un raspuns oficial din partea dumneavoastra,o adresa , sa stiu de ce acte ( atestat,tahograf,etc.) am nevoie ca persoana ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)