avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate inactiva din punct de vedere fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate inactiva din punct de vedere fiscal

O societate declarata inactiva din punct de vedere fiscal poate deveni activa daca isi muta sediul social in alt judet( altul decat cel in care se afla seidul social cand a devenit inactiva)?
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Reactivare firma inactiva r111 r111 Buna ziua, Problema mea e urmatoarea: am o firma deschisa in judetul X1 in anul 2004, fara sa fi avut vreodata activitate. Acum vreau sa incep o activitate ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in bucuresti - firma cu sediul in constanta ardei2011 ardei2011 Buna ziua, Dupa cum am scris si in titlu, o firma cu sediul social in Constanta, deschide un punct de lucru in Bucuresti. As dori sa intreb daca dosarul ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul anitsirc anitsirc Buna! Pot sa am firma pe un judet si sa desfasor activitate si in alte judete? Cum se face transferul firmei dintr-un nudet in altul? Ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)