avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda administrativa

Buna o sa fiu foarte scurt pt ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu problemele mele, am sustinut examenul pt incadrare directa in sistemul administratiei penitenciarelor pt functia de agent si am luat examenul dar am o mica problema, in 20 noiembrie anul acesta sunt 3 ani de cand am primit o amenda administrativa. Procurorul in conformitate cu articolul 18`1 din codul penal a aplicat o sanctiune cu caracter administrativ prevazuta la articolul 91 c cu suma de 1500000 lei vechi . Intrebarea mea este urmatoarea : va influenta aceasta in vreun fel examenul pe care l am sustinut ? intreb aceasta pt ca in conditiile de participare este specificat ca nu pot participa persoanele care " au fost condamnate definitiv pentru săvârşirea de infracţiuni;".
Dvs. nu ati fost condamnat definitiv pentru savarsirea de infractiuni.
Ati primit numai o amenda administrativa.
Multumesc mult pentru raspuns;
Sa inteleg ca pot sa stau linistit ca nu are cum sa ma afecteze la incadrare ceea ce s a intamplat in trecut?
Atunci cand v/ati inscris pentru a sustine examen, cu siguranta ca v/au fost solicitate acte, printre care si cazierul dvs. Iar faptul ca ati fost primit sa sustineti examenul, va demonstreaza ca intr/adevar, aveti cazierul curat!

Faptul ca ati primit o amenda administrativa nu inseamna ca ati fost condamnat pentru savarsirea unei infractiuni!
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
ContSters97923, utilizator
Da, cazierul este curat, dar in fisa operativa se vede aceasta amenda administrativa.
Depinde de cum se va aprecia amenda administrativa de care vor avea cunostiinta cu siguranta.
Multumesc pentru raspunsuri si as mai avea o intrebare:
amenda aceasta se sterge din fisa operativa sau ramane cat o sa traiesc?

Alte discuții în legătură

Nu mi-a fost aprobata inmatricularea la scoala de politie ciobica ciobica Buna ziua. Dupa ce am urmat 2 sapt de cursuri in Scoala de Politie, in ziua in care trebuia sa semnez contracul cu politia datorita faptului ca am promovat ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters146145 ContSters146145 Anul trecut am fost scos de sub urmarirea penala pentru infractiunea de ameninatare si mi s-a aplicat o amenda administrativa de 300 lei. Vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - angajare in armata florinio28 florinio28 BUNA SEARA pe data de 23 ianuarie 2013 am fost prins cu o alcollemie de 0,54 in aer,pe 5 martie ar trebui sa dau un concurs pentru angajare in cadrul ... (vezi toată discuția)