avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii datorare de investitor imobiliar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii datorare de investitor imobiliar

O persoana fizica inregistrata in scopuri de tva a vandut in perioada iulie -decembrie 2017 cateva apartamente care erau finalizate inca din iunie, deci in perioada iulie-dec are numai venituri. Pentru vanzari a platit taxa de 3% la notar. Ce impozite si contributii la pensie , samnatate are de achitat in acest an aferente vanzarilor din 2017. Se face mentiunea ca acestea nu sunt singurele venituri ,este angajat si a luat si dividende . multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata tva Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am vandut in anul 2017 luna septembrie un apartament la pretul de 45.000 euro in iulie 2018 am facut o noua vanzare de 32.000 euro intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Obligaþii declarative cu termene în luna iulie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Potrivit calendarului obligatiilor fiscale publicat pe site-ul ANAF, contribuabilii trebuie să depună la Fisc, în luna iulie 2012, urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Obligatii declarative cu termene in luna august 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea informează contribuabilii cu privire la documentele care trebuie să fie depuse la Fisc în luna august ... (vezi toată discuția)