Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am pe nepotica mea în grija.

Am tuteala totală, pe 1an de zile pana se întoarce mama de la munca in strainatate. Tatăl fetiței nu are nici un drept asupra ei, hotărâre ce e luată în urma unui proces. Acum tatăl amenință că ar vrea să o ia. Aproape 8ani de zile cat are fetita nu l-a interesat de ea. A aflat că mama e plecată si cică fetita nu e ingrijita. Ea a terminat clasa pregătitoare la un liceu cu profil, urmeaza cursuri de dansuri, atât moderne cat si populare. Nu e maltratata e veselă, vin controale de la protecția copilului. Au spus că nu au văzut un copil atât de vesel chiar dacă mama nu e lângă el. Incerc sa nu simtă deloc lipsa mamei. A fost intrebată la scoala cum il cheamă pe tatăl ei, si ea a dat cu totul alt nume. Am intrebat-o de ce a facut asa ceva si mi-a spus că nu vrea să știe nimeni ca tatăl ei e o persoană care a facut închisoare si sa se faca de rusine. Poate să facă el ceva sa darame tuteala? El nu a participat nici cu pensia alimentara care a pus-o judecatorul. Nu lucrează. Joacă jocuri de noroc. Nici nu are cu ce să o întrețină, doar daca părinții lui i-ar da bani.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2018
anamariab22, utilizator

Alte discuții în legătură

Numele de familie GeorgianaCroitoru GeorgianaCroitoru Buna ziua, Am o fetita dintr-o relatie anterioară de 5 anișori. După 3 ani de stat in tribunal am reusit sa obtin custodia exclusivă și schimbarea ... (vezi toată discuția)
"reincredintare minor" Teodora77N Teodora77N Povestea mea este urmatoarea: Am divortat acum doi ani si jumatate Eu am intentat actiunea de divort, am cerut desfacerea casatoriei din culpa comuna, ... (vezi toată discuția)
Incalc hotararea judecatoreasca privind dreptul la vizita?!? Teodora77N Teodora77N Buna ziua Va rog mult lamuriti-ma intr-o problema Cnf hotararii judecatoresti, fostul sot are dreptul sa vada fetita noastra doua weekenduri pe luna, de ... (vezi toată discuția)