Am tuteala totală, pe 1an de zile pana se întoarce mama de la munca in strainatate. Tatăl fetiței nu are nici un drept asupra ei, hotărâre ce e luată în urma unui proces. Acum tatăl amenință că ar vrea să o ia. Aproape 8ani de zile cat are fetita nu l-a interesat de ea. A aflat că mama e plecată si cică fetita nu e ingrijita. Ea a terminat clasa pregătitoare la un liceu cu profil, urmeaza cursuri de dansuri, atât moderne cat si populare. Nu e maltratata e veselă, vin controale de la protecția copilului. Au spus că nu au văzut un copil atât de vesel chiar dacă mama nu e lângă el. Incerc sa nu simtă deloc lipsa mamei. A fost intrebată la scoala cum il cheamă pe tatăl ei, si ea a dat cu totul alt nume. Am intrebat-o de ce a facut asa ceva si mi-a spus că nu vrea să știe nimeni ca tatăl ei e o persoană care a facut închisoare si sa se faca de rusine. Poate să facă el ceva sa darame tuteala? El nu a participat nici cu pensia alimentara care a pus-o judecatorul. Nu lucrează. Joacă jocuri de noroc. Nici nu are cu ce să o întrețină, doar daca părinții lui i-ar da bani.