avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ref. personalitate juridica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ref. personalitate juridica

Buna ziua, am o intrebare un cabinet medical individual , are personalitate juridica?
S-a inchiriat un spatiu de la primarie in numele unui cabinet medical individual si trebuie achitata taxa pe cladire, problema este ca pentru o persoana juridica se aplica o majorare a taxei stabilita de consiliul local de 40%.

Alte discuții în legătură

Medic de familie-obligatoriu de platit taxa pe cladire? cesereanramona cesereanramona Sunt medic de familie iar cabinetul medical este organizat conform OG 124/1998,respectiv acolo se precizeaza ca acesta nu are personalitate juridica(cabinet ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare impozite locale pentru ca ma sunt si alte datorii restante Mklsmeli Mklsmeli Zilele trecute am vrut, ca persoana fizica, sa platesc impozitele pe cladire, teren si mijloc de transport, insa mi s-a respins acest drept, pe motivul ca ... (vezi toată discuția)
Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)