avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inundatie masina pe drum public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inundatie masina pe drum public

Socrii mei locuiesc pe o strada unde la fiecare ploaie de vara mai puternica refuleaza canalele. Acum câteva zile s-a întâmplat iarăși si apa a intrat peste tot...mașina din curte, mașină din strada, beci. Au făcut sesizări la societatea de canalizare sa vina sa curețe dejectiile, iar acestia au venit după 3 zile, în care au stat cu tot ce a fost scos din canale pe strada (ca în curte Si-au curățat singuri). Acum întrebarea noastră este dacă putem obține despăgubiri pentru mașini, având în vedere că sunt pline de mizerii Si din ce am înțeles una dintre ele nici nu mai pornește, dar noi plătim în continuare canalizarea.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Refulare canalizare-poluare mediu inconjurator teomax1 teomax1 Buna ziua Ma numesc Badea , locuiesc in Chiajna, Ilfov de trei ani., trei ani de cand lupt cu autoritatiile locale pentru rezolvarea canalizarii . Problema ... (vezi toată discuția)
Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)
In lipsa mea de la domiciliu,vecinul a patruns in curtea mea .este oare aceasta o violare de domiciliu???? gabimotocel gabimotocel in 2008 am inchiriat un imobil pe o perioada de cinci ani.in fiecare an am avut probleme cu canalizarea pe care proprietarul le rezolva prin diferite ... (vezi toată discuția)