CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 fr_esp 
	    	Utilizator

fr_esp 
	    	Utilizator	    

fr_esp, utilizator
 fr_esp, utilizator 	
			 ContSters454516 
	    	Utilizator

ContSters454516 
	    	Utilizator	    

CRISTIvarga	                   

sotia a depus cerere  de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)
	                    CRISTIvarga	                   

sotia a depus cerere  de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)

lilianton69	                   

Am trait in concubinaj cu barbat 7 ani,avem un copil care e pe numele lui,apoi el a plecat de acasa la alta femeie cu care a trait in ultimii 3 ani,impreuna au ... (vezi toată discuția)
	                    lilianton69	                   

Am trait in concubinaj cu barbat 7 ani,avem un copil care e pe numele lui,apoi el a plecat de acasa la alta femeie cu care a trait in ultimii 3 ani,impreuna au ... (vezi toată discuția)

vijeliesorin	                   

buna ziua la toata lumea ,povestea mea incepe in fel urmator : sintem o familie compusa din 3 frati ,sora mea nu locuieste cu noi,fratelemeu mai mic cand ... (vezi toată discuția)
	                    vijeliesorin	                   

buna ziua la toata lumea ,povestea mea incepe in fel urmator : sintem o familie compusa din 3 frati ,sora mea nu locuieste cu noi,fratelemeu mai mic cand ... (vezi toată discuția)