avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati

am voie sa inchiriez un apartament cu 3 camere la 2 firme ce vor sa deschida punctele de lucru acolo, administratia financiara spune ca da dar registrul comertului ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
adriana1972, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriana1972 , utilizator 20:26, 4 Noiembrie 2009
atita timp cit spatiul inchiriat este bine delimitat, pentru fiecare dintre chiriasi, nu este nici un fel de problema in ceea ce priveste incheierea contractului cu fiecare din ei.
va multumesc , sa inteleg ca nu se intampla nimic daca vor figura 2 firme pe adresa comuna, va rog ce inseamna delimitare precisa, sa specificam in contractul de inchiriere ce camera ( suprafata) si care este spatiul comun?
Da , puteti . Trebuie specificata doar camera ( eventual numerotate 1,2, etc )pentru fiecare dintre societati .
nu trebuie modificat planul cadastral , sau trebuie undeva inreg. aceasta numerotare , in planul casei nu am asa ceva
Pot fi chiar trei firme ,care au puncte de lucru.Punctele de lucru nu se verifica la Registru Comertului.Numai unicitatea sediilor.Dar si in acest caz puteti avea trei sedii de firme, cu conditia ca fiecare sa fie clar delimitat.

Alte discuții în legătură

Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament la o firma? banu20 banu20 ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament ce figureaza pe persoana fizica la o firma? mai precis ce acte trebuie intocmite si la ce riscuri ma ... (vezi toată discuția)
valoarea unui contract de comodat bucurescu bucurescu buna ziua, intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea alta firma si tot spatiul imobilului este inchiriat in intregine acestei firme, eu pot face cu ... (vezi toată discuția)