avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Austria

Buna ziua! Am fost plecata, acum o luna, in concediu in Austria cu masina mamei. Astazi a primit acasa o foaie de la politia din Viena, prin care este rugata sa spuna cine a condus masina in data si la ora x, in caz contrar va trebui sa plateasca o amenda in valoare de 5000€. Nu stiu ce as fi putut sa fac pt a primi o astfel de amenda, deoarece daca te ia radarul in afara tarii, trimit direct amenda pe numele proprietarului, fara sa i intereseze cine era la volan. Plus ca amenda este destul de mare. Asadar, nelamurirea mea este legata de posibilul motiv al acestei amenzi, pentru ca acolo nu sunt scrie si alte detalii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeeeea123 , utilizator 20:08, 19 Noiembrie 2019
Pai trimiteți datele dvs., ce mai așteptați. 5000 de euro se plătesc doar în cazul refuzului declarării. Veți afla după aceea ce ați greșit și ce suma aveți de achitat.
Multumesc! Datele azi le trimit, insa eram curioasa daca a mai patit cineva asa si daca imi pot retine permisul. Presupun ca e vorba de un radar.. altceva.. nu stiu sa fi gresit.
Până la urmă ce a fost? Am primit și eu exact acest formular fara sa fie specificat pentru ce
O amenda pt depasirea vitezei legale...

Zoltanlako a scris:

Până la urmă ce a fost? Am primit și eu exact acest formular fara sa fie specificat pentru ce

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Amenda noua zeelanda Roger25 Roger25 Situatia e in felul urmator: Am fost in Noua Zeelanda in ianuarie 4 persoane, si abia luna asta am primit in posta o amenda de viteza, surprinsa pe o camera ... (vezi toată discuția)
Cum e mai bine ? gibi gibi Prietena mea a primit acasa o "citatie" care ii cere sa declare cine a condus autoturismul ei pe raza judetului Ploiesti in ziua X (ea nu are carnet de ... (vezi toată discuția)