avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare cautiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare cautiune

Am facut o contestatie la o licitatie publica si am depus o cautiune. Contestatia nu a fost rezolvata de CCSC si s-a trimis la Tribunal/Curte de apel. Noi nu mai dorim sa continuam contestarea . Dorim sa ne recuperam cautiunea depusa. Ce trebuie facut? Unde gasim ceva modele de cereri ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare executare,contestatie la executare rog ajutor tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Va cer din nou ajutorul.Am facut o contestatie la executare iar termenul este abia in luna mai.Intre timp am primit un proces verbal de actualizare ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare executare silita Notsure Notsure Buna ziua, Am o executare silitia pe un imobil, am facut contestatie la executare prin avocat. Nu s-a depus si cerere de suspendare a executarii, pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita stelian67 stelian67 am o problema in care solicit ajutor: Am o actiune de validare a popriri in mina tertului admisa in apel impotriva careia s-a formulat recurs la curtea de ... (vezi toată discuția)