avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... restituire dosar concurs angajare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

restituire dosar concurs angajare

Buna ziua,
Daca s-a solicitat restituirea dosarului de participare la concurs in temeiul legii pentru protectia datelor cu caracter personal, exista temei legal pentru retinerea dosarului. Inteleg ca se doreste retinerea lui ca proba privind participarea si indeplinirea conditiilor de participare.

Alte discuții în legătură

Organizare concurs administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Restituirea dosarului cu documentele depuse in vederea participarii la un concurs viorina67 viorina67 in urma respingerii dosarului depus pentru concurs in vederea ocuparii unui post de conducere (nu discut momentan motivele, care au dus la aceasta solutie), am ... (vezi toată discuția)
Imbogatirea fara justa cauza raicuraisa raicuraisa Am primit in calitate de parat o cerere de chemare in judecata intemeiata pe art.1345 din Cod Civil, pentru restituirea unei sume de bani Actiunea a fost ... (vezi toată discuția)