avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... minor 16 ani poate incheia singur un contract????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

minor 16 ani poate incheia singur un contract????

Buna,
Va rog sa ma clarificati intr-o problema.
O fata de 16 ani (impliniti) poate incheia singura un contract de modeling, fara sa semneze si un parinte?
Este valabil un astfel de contract incheiat?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajare la 16 ani GeorgeMarian16 GeorgeMarian16 Salutare ! Recent am incercat sa ma angajez part time la un Shop and Go ( cred ca e tot Mega Image doar ca mai mic ) Si seful de acolo dupa ce am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Angajare elev pe timpul vacantei nicoleta1206 nicoleta1206 buna seara,vreu si eu sa ma angajez la firma parintilor mei si as dori sa stiu ce acte imi trebuie mie si ce acte le trebuie parintilor mei pentru a se incadra ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)