avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Spitale... medici... România
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Spitale... medici... România

Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua saptamani de tratament durerea s a intensificat si am ajuns la urgenta la Baltazar,mi ai spus ca m am intoxicat cu antiinflamatoare si m au internat pt 4 zile,in timpul internarii acuzam dureri de cap si m au trimis la neurolog,la Baltazar nu au vrut sa ma primeasca la neurologie ca nu eram urgenta si am mers la fundeni,alt medic,alt tratament...dupa 2 zile am ajuns la urgenta la Spitalul Ilfov,cel mai apropiat de casa,nu au vrut sa ma primeasca peotiv ca ni sunt din ilfov sora mea implora ca nu ma mai puteam tine pe picioare...m au internat ...m au tinut o saptamana la perfuzie...statea mea se inrautatea iar medicul imi spunea ca mi induc starea si sa incerc sa mi revin ca nu vrea sa ma trimita la psihiarie...m a externat...si am ajuns la urgenta la Sanador...acolo mi au spus ca am pietre la fiere si ca daca am 7500 ron ma baga in operatie...am refuzat si am rugat sa fiu transferata la un spital de stat...am ajuns la Floreasca...medicul de acolo cand a vazut starea mea ...rinichii nu mi mai functionau decat 30%,m au transferat urgent la spitalul de nefrologie Carol Davila unde am stat o zi si o noapte la terapie intensiva..
Aveam rinichii plin de calciu....ceva i extragea calciu din oase....ACEL CEVA AVEAM SA AFLU LA SPITALUL PARHON DOUA ZILE MAI TARZIU CA ERA METASTAZA OSOASA ....DE UNDE SA INCEP SI CUI SA CER EXPLICATII ...AVOCATII CONSULTATI IMI SPUN CA ESTE O CAUZA PIERDUTA...LUPTA CU SISTEMUL!!Va rog am doi copii si vreau sa traiesc,tratamentul meu costa la o clinica in afara tarii 5000 euro la 21 de zile timp de 2 ani.Va multumesc!!!
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 03:21, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti posibilitatea sa depuneti o sesizare la Colegiul medicilor in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_381...
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta impotriva spitalelor/ medicilor care v-au consultat/ diagnosticat si sa solicitati daune materiale si/ sau daune morale.
Pentru tratament in strainatate puteti solicita ajutorul Casei judetene de asigurari de sanatate.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/t7967/trata...
Cereti ajutor prin donatii online pentru a acoperi macar partial costul tratamentului. Incercati sa postati pe Reddit Romania, pe Facebook. Sunt multi oameni dispusi sa isi ajute semenii. Trebuie doar sa le cereti ajutorul pe internet. Interesati-va cu privire la optiunea asta. Deschdeti o pagina de donatii la unul dintre site-urile care se ocupa cu asa ceva si postati pe Facebook, Reddit si alte retele de socializare.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Metastaza ososasa de la ce?
Si unde? pe coasta sau pe coloana.. ambele se vad greu si doar la RMN...
Este trist ce vi se intampla, si imi pare rau, dar in acelasi timp rar si greu de diagnosticat... Ati avut ghinion.. oricat de cinic vi se pare... Cu ce va putem ajuata si care este intrebarea?
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va pierdeti timpul, energia, sanatatea si banii prin judecati si avocati. Luati masuri urgente in ceea ce priveste sanatatea dvs. Va trimit cateva link-uri pentru documentare - nu sunt medic dar inca traiesc bine dupa un cancer grd.III B dupa 15 ani. Stresul unor interventii in sistem va poate ucide.[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

In principal: detoxifiere, alcalinizare, viamina C, antioxidanti, masaj de drenaj linfatic si, neaparat, rugaciuni .
Cautati pe net si documentati-va !
Sanatate si sa va ajute Dumnezeu !
O sesizare la colegiul medicilor nu este utilă. Vă spun din proprie experienta. Trist dar adevarat.

Alte discuții în legătură

Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)
Adencarcinom de prostata operat prn prostatectomie radicala , ... LIP59 LIP59 adencarcinom de prostata operat prn prostatectomie radicala , scor Gleason 7(4+3) se poate incadra in grad de handicap ? (vezi toată discuția)