avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare Certificat de Nastere copil.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare Certificat de Nastere copil.

Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare> Sunt de 6 ani cu o femeie casatorita cu un alt barbat. Locuim de acest timp impreuna in casa mea. De anul trecut avem impreuna o fetita. Mama fetitei a divortat de fostul sot la 6 luni de la nasterea copilei. Ca intervenient in divortul celor doi am recunoscut paternitatea copilei in vreme ce fostul sot a recunoscut ca nu este copilul sau. In Hotararea Civila in care sunt prins ca intervenient in divort am obtinut dreptul de a trece copilul pe numele meu.M-am casatorit de 3 luni de zile cu mama copilului meu. Problema este ca la serviciul pentru evidenta populatiei nu vor sa elebereze copilului un nou certificat de nastere prin care sa aiba numele meu de familie iar eu sa fiu trecut ca tata. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?

Alte discuții în legătură

Actiune de divort vs. recunoasterii paternitatii gangan gangan Va aduc la cunostinta o problema complicata, pt. mine, si anume: Sunt tatal unei fetite de 2,5 ani, din afara casatoriei, nerecunoscuta de mine deoarece mama ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii tmac tmac Buna ziua! Sunt tatal unei fetite - in conditii mai speciale... Inca dinainte de a se naste fetita, mama ei si barbatul la care locuia hotarisera sa declare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare nou nascuti RGS RGS Am fost azi la Sect 1 - Stare Civila sa inregistrez fetita. Eu am fost casatorita si am divortat anul trecut. Cererea a fost depusa in data de 24 Iulie 2009, ... (vezi toată discuția)