Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este cadrul legal care prevede schimbarea de destinație din garaj / locuinţă în prestări servicii / spatiu comercial?

Care este cadrul legal care prevede schimbarea de destinatie din garaj, locuinţă / prestării servicii, spatiu comercial ?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 21:53, 14 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulţumesc!
Dar este obligatorie schimbarea de destinatie din garaj, locuinţă/prestarii servicii, spatiu comercial ? M-ati putea ajuta va rog cu articolul din actul normativ care prevede acest lucru.
Mulţumesc frumos!
Sunt funcţionar public si ma ocup de puţin timp de autorizaţiile de funcţionare. Am ajuns la un dosar in care se doreste sa se desfasoare intr-un garaj, asa apare prevazut in extrasul cf, un atelier de reparaţii motociclete. De asemenea mi s a cerut sa arat actul normativ si articolul care prevede acest lucru! Mi s a pus intrebarea de ce este nevoie de schimbarea de destinaţie si care este actul normativ care prevede acest aspect!

Alte discuții în legătură

Schimbare de destinatie armand67 armand67 As dori sa stiu care sunt formalitatile si - binenteles - care este baza legala necesar a fi respectata pentru a realiza un schimb de destinatie a nivelului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, ... CJohn CJohn Buna ziua, La parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, intr-un spatiu comercial prevazut cu aceasta destinatie din constructie, s-a deschis o ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere Stadva Stadva Doresc sa subinchiriez un spatiu comercial . In contractul de inchiriere nu este nicio mentiune privind dreptul sau interdictia chiriasului de a subinchia . In ... (vezi toată discuția)