Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete pentru after school

Buna seara. Stie cineva daca s-a aprobat legea privind tichetele, in valoare de 200 lei, pentru after school? Daca da, va rog sa-mi spuneti care este aceasta lege. Caut si nu gasesc nimic, doar ca a fost proiect de lege. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Conflict de interese in proiect de tip after school? acvamarin acvamarin Sunt profesor si membru al unei asociatii a parintilor si angajatilor unei scoli. In cazul contractarii unui proiect cu finantare fse , proiect after school, ... (vezi toată discuția)
Lege ''programul afterschool '' 2016 mitzush mitzush Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spuneti ce lege prevede finantarea de catre stat a programului '' after school '' pentru clasele 1-4 , in anul 2016-2017.Legea a ... (vezi toată discuția)
Infiintare after-school ank78 ank78 Buna ziua As dori sa imi dati mai multe informatii cu privire la infiintarea unui After-School, adica pasii pe care trebuie sa ii urmez, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)